Lady Gaga, Creative Director hos Polaroid Imaging Products

Ni läste rätt little monsters. Lady Gaga har skaffat sig ett jobb (ja, musikkarriären också då. Fast hon är ju bara den hetaste artisten just nu som säljer skivor som ingen annan...) och det är inte vilket jobb som helst inte. Hon är en Creative Director som det så fint heter. Men vad gör en sådan? Jo, det är precis vad det låter som, Lady Gaga kommer vara ansvarig för det kreativa skapandet hos Polaroid.

Och vilka är Polaroid? Lugn, Haus of ME har svar på allt. Kameratillverkning är vad de först och främst sysslar med. De är mest kända för direktbildskameran (det är just därför det heter polaroidkamera). Det är faktiskt företagets skapare, Edwin Land, som uppfann direktbildskameran. Sen har de även lite andra saker men det hör inte till saken.

2007 meddelande Polariod att de skulle sluta tillverka direktbildskameran. 2008 fanns det inga kvar till försäljning. Och det är väl inte särskilt svårt att förstå med tanke på den otroligt snabbt växande utvecklingen för digitalkameran?

Produkterna kommer att finnas i butik redan i år, dock mot den kommande vintern. Vi alla vet hur Gaga klär sig, tänk er då produkterna!

Vad tycker ni? Var det rätt eller fel att sluta tillverka polaroidkameran? Kan detta leda mot en framtid med enbart digitala och elektriska lösningar?

foto

 Cover Boy

 


Kommentarer
Postat av: The King

Nja.. det känns lite dumt att fortsätta tillverka något som inte kommer vara till någon större nytta... Kan ju inte vara bra för företaget att hålla på med sånt:PIngen skulle ju direkt kunna starta ett företag där de säljer kassettband eller VHS...

Däremot tycker jag att det ska finnas tillgängligt för de som är intresserade =) (Men dyrt blir det:P)

2010-01-09 @ 19:02:21
Postat av: Shakar

haha har försökt, men lyckas inte :/

men han e grym faktiskt!:D

2010-01-09 @ 19:28:41
URL: http://shakargorgi.blogg.se/
Postat av: Ubeauty

SV: Vad gullig du är =), haha ja jag förstår vad du menar..Kram

2010-01-09 @ 20:36:46
URL: http://ubeauty.blogg.se/
Postat av: Totte

Sv: Ja det är ju inte kul att vara sjuk direkt :)

Hehe.

2010-01-09 @ 23:48:26
URL: http://tottejohansson.blogg.se/
Postat av: Julia ♥

sv: haha, ja :) Sjukt rolig video iaf ;p

2010-01-13 @ 09:32:59
URL: http://juliasusanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0