HAUS OF ME - THE HAUS OF MATTIAS & EKANEM TAR EN PAUS!!

BLOGGEN HAR NU OFFICELT TAGIT EN PAUS!!!

DETTA BEROR INTE PÅ ER VÅRA SMÅ MONSTER TILL LÄSARE.

UTAN OM BLOGGANDET SINSEMELLAN MATTIAS OCH EKANEM
.

MEN FORTSÄTT ATT FÖLJA BLOGGEN PÅ BLOGLOVIN!!!

VEM VET, NÅGON VACKER DAG KANSKE VI SÄTTER I GÅNG IGEN...

Mattias slutar!


Vackra Stefani

Jag slutar att blogga här! Åtminstone för en stund. Det är ingen idé att driva en blogg med någon som inte tänker med huvudet för stunden. Ekanem, att kalla mig namn och vara sur över något som du faktiskt är skyldig till är så fel. Sjunk inte så lågt. Jag vet. Jag vet att du kommer ångra dig.

Jag tar inte åt mig av det du säger. För jag är inte "gay" och jag "don't smell". Okej, jag kanske luktar efter träningarna men det ska man faktiskt göra. Tänk på det Ekanem. Girl PLEEEEEEASE. Vem fan ska du åka hem med efter träningarna?


VILL NI FORTSÄTTA FÖLJA MIG, VÄLKOMMEN TILL MIN EGNA BLOGG SOM JAG HAFT I NÄSTAN TVÅ ÅR. KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA DIT!

Tack och hej, MATTIAS

HAHA Robot Chicken

LOL. min nya favorit serie typ. haha

http://www.adultswim.com/americaloveslists/rc_sex2/index.html

_Ekanem


i want costume-made duffel bags by dee & ricky!!

BADASS!! http://hypebeast.com/2009/01/dee-rickey-x-no-mas-custom-starter-duffle-bags/


WTF, det är snöstorm ute??????????????? SNÖSTORM????????????? VAD HÄNDER????????????????????

började lipa förut för att jag var så jävla skoltrött. lol.

jag och mattias pratar inte längre. he's gay and he smells! CIAO

_Ekanem

Ligga sked med Elin Kling


Bild

OMG. Ni vet hur nämnde att jag skulle drömma om sexiga vampyrer och så igår?

Jag drömde om Elin Kling istället. Jag ska inte gå in för mycket på det, men vi var på ett hotellrum mitt ute i ingenstans. Vi kom dit som vänner och skulle bara hänga och prata. När vi låg i sängen och skulle sova så la jag mig tätt intill henne så vi liksom låg sked. Hon vände sig om och kysste mig. Sen nämnde hon att hon har en pojkvän, hon skulle berätta allt för honom och att hon skulle lämna honom för att vara med mig.

Dagen därpå vaknar jag med Elin bakom mig (fortfarande tätt intill) och ligger nu sked med Elins pojkvän, Henrik Lundqvist (som ju inte alls är ett par i verkligheten) och kysser hans axel. Jag trodde han var Elin, när jag vaknar säger han "nej det kommer du inte alls" angående att Elin skulle berätta allt om kvällen. Plötsligt var vi alla tre vänner och satt och snackade halvnakna sittandes på sängkanten. GO DRÖM VA??? Haha...

Kan inte någon skriva en kommentar till Ekanem och fråga vad hon tycker om Elin Kling? Själv så gillar jag henne!

MATTIAS


Stonewashed


photo: imilk

''och jag var 17 år och ville inte vara den som blev kvar..''
_Ekanem

Jag är en vampyr, jag suger och spyr!


En vampyr är en mytologisk varelse, med övernaturliga krafter och förmågor. Och sexiga är de! I alla fall om man tittar på True Blood eller läser Twilight...

På tal om Twilight, jag ska börja läsa den tredje boken! Men först ska jag sova och drömma om sexiga vampyrer som binder fast mig och kysser mig med rött läppstift och allt det där. Godnatt!

MATTIAS

Mattias skrivbord

Har ni någon gång undrat "hur ser Mattias skrivbord ut på datorn?"? Today is your lucky day för se här, mitt skrivbord:
Ja, jag är så himla kär i mig själv att jag har mig själv på mitt skrivbord. Get used to it. (Okej, jag är inte kär i mig själv, men tycker däremot att bilden passade bra som bakgrund!) Jag kör på tvättbjörnslooken om ni tittar noga runt ögonen.

Titta ordentligt så ser ni massa bilder på Marc till höger. Där ser ni åtminstone att jag har förberedelserna på topp, nu ska jag bara göra ett kollage och skriva något fint om honom. På samma sida hittar ni även olika läsare för Internet (jag använder Explorer), olika bildredigeringsprogram, massa bildmappar för inspiration inom fashionavdelningen, redigerade bilder jag gjort när jag är uttråkad (jag har även en hel mapp döpt efter bloggen, sweet I know).

På vänster sida har jag alla program jag inte förstår mig på som kom med i datorn när jag köpte den, mitt cv och lite andra filer, bland annat lite videobloggar som jag aldrig orkar avsluta.

SÅ, nu vet ni hur mitt skrivbord ser ut.
Hoppas ni slutar fråga nu! (okej, ingen har frågat, hade bara inget roligt att skriva om...)

MATTIAS


Sleezy


bild

Jag gillar hans look. Lite "hej-jag-är-britt-och-lagom-sliskig-men-ser-bra-ut-ändå" över honom. Dessutom är det ju så fint när tjejer och killar har mörkt hår och ljusa ögon. Kontraserna gör allt, se bara på Adriana Lima (GRRRRR)!

Ingen har skrivit ett arg mail till oss om att få se bilder på Marc som jag lovade för några dagar sen, så jag kan väl chilla på det ett tag till då, haha. Nu blir det 100 % friidrottsträning. Hörs ikväll monster!

MATTIAS


Come on closer

 

 

A whole lot of booty shaking!

 

_Ekanem

 


Blah Blah Blah


Den obligatoriska (redigerade) fjortisbilden. Det är faktiskt bloggens första. Och sista.

Jag städar mitt rum. Det känns skönt om jag ska vara ärlig. Förvänta er inte några före- och efterbilder för det är så inte värt det. Haha, hur städat mitt rum är än ser det fortfarande ut som en röra, och då har jag inte ens mycket saker i mitt rum. Jag behöver tavlor nu när jag tänker på det. Vart hittar man sånt i Göteborg?

Jag har även lyssnat på Ke$has album Animal för första gången idag. Det var fan bra. Jag har alltid tyckt att hon vart så random, men det är faktiskt väldigt bra. Hon har hittat sitt sound! Min favoritlåt just nu är denna:


MATTIAS

 


Make me a supermodel


Holly och Frankie

Tips från coachen: Vänd inte på dygnet! Ditt liv är då bara en enda stor röra.

MATTIAS

Elisa Sednaoui

ELISA SEDNAOUI/ONE Models


LOVE THIS GIRL!!!

_Ekanem

f*ck i woke up, againterrydiary.com

jag sover för lite på nätterna nuförtiden, vilket innebär att jag måste ta igen all sömn på dagarna. vilket därmed resuterar till att jag får varken någonting gjort. Som då innebär att jag ligger efter i min livsplanering & i skolan. ATTANS OCKSÅ!!!

Tydligen så gillar mattias sömnen lika mycket som jag. Vilket sammanträffande! Är man bloggkompanjoner så delar man tydligen det mesta.. eller inte.

Nu spelas Basshunter - Russia Privet i mina högtalare, vilket betyder att  jag nu ska försöka städ rent i mitt älskade rum. LOVE TO OUR LITTLE MONSTERS ♥notera: hur många ggr jag skrivit ''vilket'' i detta inlägg!! haha.
_Ekanem

Sömn är min bästa vän just nu


Behöver jag ens säga att Natalia Vodianova är bland de vackraste modellerna någonsin ungefär?

Gissa vem som klev ur sängen för trettio minuter sedan? Hihi. Jag vaknade faktiskt klockan tio men jag KOM INTE UPP. Jag vet att jag inte är ensam, denna killen lider utav exakt samma problem. Grejen är den att jag inte ens kan sätta mig upp. Det är bara mina armar som kan röra sig direkt när jag vaknar, typ som en bläckfisk. Men jag njuter åtminstone utav att ligga och dra mig i sängen, tror till och med att jag drömde någon riktigt go dröm.

GÖTEBORG, vad händer ikväll då?

MATTIAS

Bruce Weber Short Film

YSL - Fall/Winter 2010-11 - Ain't Nothin' Like The Real Thing''As an individual, one should express what one feels.. I just try to express life as I see it and certainly love and sex is a great part of our lives, but we don't like to speak of it too often. Things are better if they are done quietly..''


_Ekanem

ÄNTLIGEN FREDAG

Hej våra små monster.. saknat oss?

Som sagt så var jag och Mattiboy på stan & försökte ''fynda'' plagg nu när affärerna är fyllda med rea. Tyvärr så blev det inga inköp den här gången, eftersom vi båda är mega fattiga. Men nästa gång, we promise!!
Har precis tryckt i mig mamis ''home-made'' grönsakspaj men nu sitter jag och glufsar i mig mitt nyinköpta godis. Trots att jag försöker hålla en strikt diet så går inte detta så bra. I JUST CAN'T HELP MYSELF!

Någon som är lika glupsk som jag & som inte kan motstå sötsakerna?

Nej, nu blir det skärpning mina vänner. FETMA ÄR ETT ALLVARLIGT PROBLEM. Det är ohälsosamt och relativt eländigt. Samma sak gäller för er skinny bicthes a.k.a anorektiker!
Jag dömer ingen och jag försöker inte predika någon form av filosofi. Detta är bara mina egna tankar & åsikter. Gotta love or hate!

Ok, nog med den dryga attityden. Ni är underbara, haha. För att visa min kärlek till er så lägger jag upp en video på Sveriges sexigaste 30-åring just nu: JOEL KINNAMAN ♥
RAH RAH AH AH AH!! ROE MAH ROE MAH MAH!! GA GA OH LA LA!!

Har inte sett filmen än, får hamna på att-göra-listan! Någon som sett den?

_Ekanem

Fake Picasso


Okej, dålig uppdatering idag för att jag och Ekanem vart på stan hela dagen. Det är den bästa förklaringen jag har, och den är faktiskt sann! Vi både längtar till sommaren. Och jag, jag ska köpa mig en hatt. Sen så har jag en ny inspirationskälla om nu kan kalla honom för det. Marc St. James från Ugly Betty (jag kanske skriver ett inlägg om honom imorgon). På tal om den serien, fasen vad säsong fyra är grym!!!

MATTIAS

Love is overrated


Bild

Fan vilken tygpåse. Så jävla rätt. Jag vet inte, det kanske bara är jag som tycker så. Bäst att jag käkar frukost så jag får upp energi en aning. Fredag idag vilket betyder Let's Dance ikväll. Jo, till och med jag tittar på det. Dans är ju roligt. Om ni fick välja en dans ni var riktigt grymma på, vilken skulle det vara? Jag skulle välja modern jazz eller contemporary (vad tusan heter det på svenska?).

Frukost. Nu.

MATTIAS


H.O.M.E. + LOOKLET = sant

Trashy Jeans

Mattias: ''Jag vet inte, det var en snygg kombination...''Bringing The Matrix Back


Ekanem: ''What is the Matrix?''

Jakob H

Jakob Hybolt. This is a model. Jakob Hybolt. Den fjärde bilden (med fluga), är det någon mer än jag som tänker på en ung Markus Schenkenberg?

Nothing else I can say. Ska försöka skriva något vettigt ikväll efter träningen. Tune in then, vi hörs little monsters!

MATTIAS


Nike + Rasmusph: http://nikesofiaamorina.blogspot.com

hemma..

Slutar egentligen fyra men jag orkade inte stanna kvar.
Skolan är egentligen ingenting för mig, skulle hellre vilja bli hemmaundervisad om jag fick välja.
Skulle jag bli tvungen, skulle jag helst av allt vilja gå på samma internat som är baserat på Mikael Håfströms film Ondskan, Stjärnsberg. Där kamratuppfostran tillämpas och där eleverna håller ordning på skolan. Där alla måste bära uniformer. Där det endast finns flickor. Där det finns regler som att man måste vistas på sitt rum efter en viss tid, annars får man utegångsförbud. Där allt är isolerat och strikt.

Jo, så skulle jag nog vilja ha det, om jag ska vara helt ärlig!

Hur ser din drömskola ut?
_Ekanem


Wednesday


++++++++++

''WHERE IS MY MIND WHERE IS MY MIND WHERE IS MY MIND - WAY OUT IN THE WATER SEE IT SWIMMIN
''
_Ekanem

sQuared and stuff

Jag brukar leka med ps när jag har tråkigt, förlåt om ni hatar mig efter denna bilden men hade inte något roligt att lägga upp. Eller, jag har faktiskt något roligt att dela med mig men det får ni imorgon. Det är en dansk kille, väldigt grymt!

Vet inte vad detta inlägget har att säga, så ni får tolka det på eget sätt. Varsågoda och börja! Jag ska i alla fall käka gröt nu, fniss.

MMAATTTTIIAASS


Janice Dickinson

Hur kan man förstöra ett ansikte som detta? Janice Dickinson, vilken skönhet som ung. Jag tycker det är så otroligt synd att hon började med alla plastikoperationer. Finns det några fler som ni tycker var vackra som unga men som sedan förstört allt genom operationer?

MATTIAS


Lady Gaga Bad Romance Look

Jag älskar Michelle Phan! Hon är en professionell makeup artist & jag har prenumererat på hennes kanal en tid nu på youtube. Hon är så grymt kreativ & duktigt!!! Älskar att hon valt att härma Lady Gagas smink från hennes video bad romance. Genialiskt!

Nu har ni iallafall tips till årets Halloween, ifall ni inte vet vad ni ska klä ut er till. ;)


RAH RAH AH AH AH!! ROE MAH ROE MAH MAH!! GA GA OH LA LA!! WANT YOUR BAD ROMANCE!!

_Ekanem

SMIEZzz

Hej bloggen!

Sitter i sängen och pluggar, men för tillfället har jag tagit en liten paus. Försöker leta lite fakta om den tragiska Tsunamin som inträffade för 6 år sedan. Har nämligen en redovisning i samhälle där vi ska redovisa om ämnet. Tyvärr finner jag ingen entusiasm för detta arbete överhuvudtaget, så vi får se hur det blir mot slutet av kvällen. Har även franska- & naturläxa som måste göras men blir bara trött av tanken av att jag måste plugga.

5 månader kvar till studenten (CAN'T WAIT BITCHEEZ!!)...

Allt jag vill just nu är att sova!!!

bild.2. Jag. bild.1 terrydiary
_Ekanem♥

Iris

Dags för träning. Njut utav Iris så länge! Hemma 20:00 igen, jag lovar mamma.

MATTIAS


GODDEzilianCintia Dicker

_EKANEM

BAD ZEBRA

 

bild: Mattias

_EKANEM♥

 


YUBSSHOPIdag lyckades jag glömma mina älskade svarta höga converse hos Hanna, på vägen till träningen. Så nu har jag inga skor som kan utrusta mig bra för kylan. Tur att jag är ledig från skolan imon så jag slipper ta mig någonstans. Får se till att jag hämtar dem det första jag gör innan jag drar iväg för träning. Hur har eran dag varit? Inte glömt några skor hoppas jag!

Börjar verkligen bli trött på denna kylan nu.. Antigen försvinner snön eller jag! Eller så måste nya varma klädinköp till garderoben inskaffas!!

_Ekanem

Jag bjuder på fika


Francisco Lachowski

Någon som vill städa mitt rum? Jag bjuder på fika! Konstigt nog så är det flera träningsplagg som saknas, till och med ett par joggingskor som jag absolut inte hittar. Kan det vara spöken som är här och snor? Orolig. Väldigt orolig!

Ja, dagens fråga. Tror ni på spöken/övernaturliga fenomen? Ni vet folk som inte "gått över till andra sidan ännu"!

Mattias

Jag älskar H&M S/S 10

De har allt jag vill ha. Jag kommer köra på två olika looks i sommar, en klassisk "less is more-look" med svart, vitt och grått, samt en innovativ "go for the prints-look" med massa mönster i alla olika kombinationer och färger. Mina två favoritplagg från kollektionen är den svarta, stickade t-shirten och de långa, breda shortsen (ser ut att vara skinn, ännu bättre)!

Nu ska jag se Golden Globe!

MATTIAS


To all the readers in BLOGWORLDHEMMA:
Har haft en relativt underhållande dag som började med att jag inledde mitt säsongsdebut i tresteg. Jag undviker att lägga in någon bild på mig när jag flyger längder på ansatsbanan, men för er som vill så gärna se en bild på mig så klickar ni bara här! Tävlingen gick helt ok, hoppade 12.53 (dryga 41 cm ifrån personbästa). Var dock inte jätte glad under tävlingens gång för att jag inledde alla tre hoppen med övertramp, men tillslut fick jag i alla fall ett bra hopp. Hälsade på min BF & chillade där ett tag innan jag gick hem. Så, nu är jag hemma :D
Vad har ni haft för er kära läsare?

Nu ska jag ta och måla mina naglarna i någon mysig färg (antingen svart, eller mörk lila.. vad tror ni?) innan sängdags. PUSS PÅ ALL OF OUR LITTLE MONSTERS!!!

_Ekanem

Premiären avklarad!

Bild, Thomas Windestam

Hejsan, nu har jag kommit hem från tävlingen som faktiskt var säsongsdebut. Jag nämner bara det som är värt att nämnas. Längdhoppet vann jag (så nu kan jag stolt titulera mig distriksmästare i längdhopp, haha) på 6,66m, ungefär 40 cm från det personliga rekordet som ligger på 7,04m. Men jag är supernöjd med att få komma igång i alla fall. Det är ju till SM man ska vara i storform! Där ska jag vinna. Svensk juniormästare i längdhopp. Visst låter det bättre än distriktsmästare?

Ekanem får skriva lite om sin egen tävling. Nu ska jag duscha och äta. Ha en trevlig söndag, trots att det är rätt tråkigt en söndag som denna.

Förresten så är bilden tagen i somras, vi tävlar inomhus så ni inte tror att vi är ute nu!

Mattias

TY TY BABYKom nyss hem peeps, hade supermysis kväll! Hur var eran?

Imon är det säsongsdebut för min del i tresteg. Är relativt taggad så vi får hoppas att det går bra. Mattias ska också tävla så jag stiger nog upp runt 9 tiden så jag hinner se honom & allt annat trevligt folk också... Ne, nu måste jag nog förbereda mig för lite nattsömn så jag kommer upp imon. NATTI

P.S: Är det någon som vet vad Mattias håller hus?

_Ekanem

GoT TO GO!


Bussen går om 10 min, ohh no!! Hörs senare ikväll PUSS

_EKANEM

Lipstick Language

''Lo is giving out more than just tips on how to rock a Chanel look…''

ph: Lateboots.com

ÄLSKA. Vädigt mycket Rihanna över det hela, men jag älskar det!


Min mamma väckte mig allt för tidigt idag, för att hon behövde hjälp med att välja kläder för hennes utgång ikväll. Fick lägga mig i hennes säng & försöka somna om, medans hon kastade diverse plagg runt omkring sig & försökte få råd. Det enda jag fick ur mig var en hel del hummande men tillslut var jag tvungen att ge upp striden om min sömn. Jag har nog aldrig varit med om något liknande förut. Vet inte vad som flugit i henne riktigt. CRAZY MAMA!!!

Idag ska jag på middag men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får se vad mammas garderob har att erbjuda. puss

_EKANEM

Vad hände sen...

Sitter här och tänker på svenska Mini Andén. Jag kommer ihåg när hon ledde Top Model här i Sverige. Vad gör hon idag? Hon blir ju 32 i februari så kan tänka mig att hon inte gör lika stora jobb som förr.  Kanske mer commercialinriktat, ungefär som Cubus? Fast man har ju sett henne i några filmer och serier, kanske börjat satsa på det? Struntsamma. Vad hon än håller på med, jag saknar hennes vackra, fräkniga ansikte!

Mattias


Lateboots


ph:LateBoots.com

Dagens låt:

Ekanem


Opropertionerlig modell


Är det någon mer än jag som tycker att Georgio Alonso har en otroligt udda kropp? Det låter lite konstigt, han ser så otroligt tunn ut men med muskler. Hänger ni med? Och så tycker jag att hans bål ser opropertionerligt liten ut jämfört med armarna.

Men trots detta är han modell så jag ska inte säga för mycket!

Idag är det fredag och det ska firas. Själv ska jag iväg och ha en trevlig kväll med kamrater så förvänta er inte några inlägg från min sida ikväll, förlåt. Thank God it's friday! Ha en riktigt bra helg nu världens bästa.

Mattias

Missing in action


bild.1 MIA

Är hemma idag. Var för trött för att gå till skolan även om jag bara hade en lektion som börjar kl, 13. Vad händer idag folket? Själv ska jag ta och duscha & sen bär jag av till träningen som börjar vid tretiden. Ska nog träffa min bf därefter.
Vi hörs, pöss!

Ekanem

På väg hem från träningen

LOL. Det satt en torr gubbe på spårvagnen på vägen hem från träningen, som smörjade in sig. Han använde typ hela tubens innehåll, skitsnuskigt! Kunde bara inte låta bli att filma:

Han måste ha varit torraste gubben vid liv, mår nästan illa när jag tänker på det!
Hör ni Mattias röst i bakgrunden förresten?

Ekanem

Still awake


bild1. egen. bild2. terrysdiary.com

jag har skaffat mig dåliga sömnrutiner men jag kan verkligen inte somna fören efter 12. Det har blivit nästintill omöjligt för mig att lägga mig tidigare. Istället sitter jag just nu och kollar igenom terrysdiary.com och försöker bli trött. Tips någon, om hur ni gör för att lägga er tidigt!? Jag undrar vad Mattias gör nu.... pussnatti
Ekanem

Black Mohawk girl


bild1. stockholmstreetstyle

Så, nu är jag äntligen hemma igen. Har haft en helt ok dag i skolan, kom nyss hem från träningen så just nu värker varenda lem i kroppen. MÖRKET BÖRJAR FÖRSVINNA!! Är det bara jag som tycker att solen börjar titta fram allt mer och mer nuförtiden!? Snart kommer den älskade våren, håll ut peeps! Borde duscha men jag orkar verkligen inte. Ekanem säger: det är ok att vara skabbig! puss

Ekanem

The blue shirt boyNu har jag hunnit komma hem och slappa i två timmar. Nästa stopp blir stan med två vänner och sen träning. På väg hem ska jag och Ekanem diskutera något väldigt spännande som har med bloggen att göra. Om det blir av så ska jag bara säga det att Göteborgs alla snyggingar får hålla utkik!

Mattias

AlexinaOm man ändå kunde få sin kropp att se så lång ut? Men jag är nöjd med mina 174 centimeter, det kunde varit värre om vi säger så. Jag är uppe i ottan, inte särskilt ofta det händer. Nu har ni lärt ert två nya saker om mig, grattis. Anledningen är i alla fall den att jag ska till tågstationen för att möta upp en väldigt god vän från Örebro klockan tio. Min buss åker om lite mer än en timme och jag är alldeles nyvaken, tror ni jag hinner, tidsoptimist som jag är?

Oj, nu vet ni helt plötsligt tre saker om mig. Jag är 174 cm lång, gillar att sova och brukar bli sen för att jag hatar att stressa. Någon likadan där ute? Haha...

Mattias


Coolaste stenarna någonsin?


Om jag nu har bloggat om dotter Jagger måste jag ju också slå ett slag för Mick Jagger och Rolling Stones. Hur coolt hade det inte varit om man hade fått uppleva dem när de var som allra störst?

Alla som diggar Rolling Stones räcker upp en hand, eller kommenterar "ja, jag diggar Rolling Stones". Och nämn vilken favoritlåt ni har med Rolling Stones så ska vi ta och lyssna på dem. Min egna favorit just nu är Beast of Burden!

Förresten, följ vår blogg med bloglovin! Thank you!

Mattias

Brynja Jónbjarnardóttir


bild1. lookbook.

VILL HA: RED LIPS & SLUTTY SHOES!!!!!!!!!!!!!!!!
Ekanem

Olsson Twins?

Bläddrade lite snabbt i tidningen GP när jag upptäckte den här bilden:
Ser tydligen ut som att vår vän Erik är med i tidningen.. Ball!Olsson, is that you?

100113

Heloise Guerin

 

kom hem från skolan för drygt en timma sedan. känner mig frusen och hungrig. funderar på att gå ner och hjälpa mamma med maten. puss
/E


Jagger vacker

Georgia May Jagger är så otroligt vacker! Dock ser jag inga likheter mellan henne och pappa Mick Jagger. Ser ni?

Det jag skulle säga är att det kommer bli några bilder här och där på folk med ovanligt fina ansiktet och kroppar om ni förstår vad jag menar. Vi ska göra vårt bästa för att hitta de där guldkornen som ni kanske inte sett så värst mycket. Visste ni att både jag och Ekanem skulle vilja bli modellscouter en vacker dag. Fast det kanske bara är en dröm vi båda har. Eller så blir det verklighet genom bloggen. Vi får se!

Hoppas ni har en bra lillördag. Unna er något gott ikväll! Ni får lov utav mig. Nu ska jag inviga mina nya produkter från TRESemmé genom att ta en dusch!!

Mattias

 


Ha det på ditt sätt

De senaste två dagarna har jag och Mattias firat med lite glass på BK efter våra hårda träningspass. Ja, jag vet, vi är så feta!! Kolla bara på mattias tumme, EUW!!!

Anyhoo, nu har jag iallafall kommit hem, nyduschad och fräsch (som alltid) medans min så kallade ''andra hälft'' sitter och glor framför tv-rutan & är allmänt osocial på msn. Gud vetom han ens har duschat än...

Imon är det skola får vi inte glömma. Vilket innebär att sömnen kallar snart. NATTI BABES!

 

WE SCREAM FOR ICECREEM WE SCREAM FOR BKOOL STRAWBERRY CHEESECAKE & CHOCOLATE CARAMEL !!


Ekanem


Thumbs up!


Tänk om fler människor kunde lämna kommentarer som Johanna. Jag gillar dig Johanna, du har fattat grejen!

Jag och Ekanem har varit och tränat, därför det vart dåligt med uppdateringar idag. Vill ni att vi ska berätta lite kort om friidrotten eller? Bara att säga till om ni vill det...

Mattias


Vlogs are not cool...Nu kör vi. Haus of ME är igång! Ta inte the vlog allt för seriöst.

There is a Prince in all of us


''I'm hot and I don't care who knows it
I got a job to do.''

Ekanem

 


HOM förändras!


foto

Nu har Mattias och Ekanem suttit uppe hela natten och gjort om bloggen. Den allra största förändringen är väl att vi nu har vit bakgrund istället för svart. Headern ser även den annorlunda ut, förut var det två bilder på Lady Gaga. Men efter att folk inte riktigt förstått att vi är TVÅ stycken som bloggar här har vi nu gjort det klart och tydligt. Om du fortfarande inte förstår att vi är två, tyvärr, du är puckad!

Men till er som förstår... vad tycker ni om designen? Den är inte riktigt färdig, imorgon bitti ska vi fortsätta med smådetaljer. Sen ska vi även meddela att vi tänker blogga om lite andra saker. Mer om det efter lite sömn.

Godnatt, little monsters!

PS. HOM är självklart en förkortning, Haus Of Me.


SHEISAFANATIC


Imon släpper Heidi Montage ( som vi alla känner igen från The Hills ofc!) sitt nya debutalbum. Älskar verkligen hennes låt fanatic!!!Vad tycker ni? GOTTA LOVE♥♥!!! XXXEkanemXXX

Open back

Tjena tjejer och killar. Har inget speciellt att säga, ville bara visa er denna t-shirten från complexgeometries. Jag fick precis en idé att fixa och pyssla lite hemma. Visst är det coolt med folk som kan sy egna plagg (som dessutom är snygga och unika)?Mattias


backtoschool


Dagens outfit:
Byxor frå... ahahahahah sajkd!

 

Nu dras jag tillbaka till skolan igen efter ett uppskattat jullov!!Har redan missat min första lektion så jag bör nog tralla mig vidare om jag ska komma i tid till nästa. Hörs senare babes!  /XXEkanemXXX


PINKLIPS


Jag börjar bli sjuk igen. Har ont i huvudet och min näsa rinner. Funderar på att gå i sängs tidigt nu när all min livsglöd har tagit slut, börjar trots allt skolan imon. Ha en fin kväll XLADYAPEXXX

How to talk with a depressed teenager

Får jag vara lite deprimerad för en stund? Okej bra. Igår somnade jag framför datorn (jag vet, pinsamt) och vaknade fyra på natten. Jag kände mig hungrig och tog mig en macka, tillbaka till sängen för att försöka sova. Vid klockan åtta tror jag att det äntligen slocknade i mitt huvud. Klockan två vaknade jag igen. OH SHIT! Jag som precis hade vänt tillbaka dygnet... vad tusan händer nu? Kommer jag kunna fortsätta leva mitt liv liksom? Okej, så allvarligt är det inte. Men just nu är det som jordens undergång. 2012 typ!

Det känns skönt att det finns klipp på YouTube om hur man pratar med deprimerade tonåringar!Cover Boy

 


Baddestshades


f*ck i woke up

Nyvaken och trött. jag blev utan internet igår, det var antingen jag eller min bror som skulle få det. Det blev min bror. Trodde jag skulle dö där för en sekund. Datan har blivit det enda rätta enda sedan jag fick internet på rummet. Kan nästan relatera till Cover Boy... När jag tänker på det så var det ett tag sedan jag och M träffades, han har aldrig tid för mig. lol. hejdå /APE


Lady Gaga, Creative Director hos Polaroid Imaging Products

Ni läste rätt little monsters. Lady Gaga har skaffat sig ett jobb (ja, musikkarriären också då. Fast hon är ju bara den hetaste artisten just nu som säljer skivor som ingen annan...) och det är inte vilket jobb som helst inte. Hon är en Creative Director som det så fint heter. Men vad gör en sådan? Jo, det är precis vad det låter som, Lady Gaga kommer vara ansvarig för det kreativa skapandet hos Polaroid.

Och vilka är Polaroid? Lugn, Haus of ME har svar på allt. Kameratillverkning är vad de först och främst sysslar med. De är mest kända för direktbildskameran (det är just därför det heter polaroidkamera). Det är faktiskt företagets skapare, Edwin Land, som uppfann direktbildskameran. Sen har de även lite andra saker men det hör inte till saken.

2007 meddelande Polariod att de skulle sluta tillverka direktbildskameran. 2008 fanns det inga kvar till försäljning. Och det är väl inte särskilt svårt att förstå med tanke på den otroligt snabbt växande utvecklingen för digitalkameran?

Produkterna kommer att finnas i butik redan i år, dock mot den kommande vintern. Vi alla vet hur Gaga klär sig, tänk er då produkterna!

Vad tycker ni? Var det rätt eller fel att sluta tillverka polaroidkameran? Kan detta leda mot en framtid med enbart digitala och elektriska lösningar?

foto

 Cover Boy

 


SURPRISE!!!!

Oki, beredda????????????+

TADA, fixade mig en klassisk hårförlängning. Vad tycks? En bättre bild kommer nog förmodligen inte eftersom jag betvivlar mina fotogeniska kunskaper.


So there you go, my big surprise!!!

Lady Ape

HEADS UP!!

Jag är uppe tidigt men det är så fruktansvärt kallt ute den här tiden, jag ångar nästan att jag steg upp helt seriöst. Känns nästan som att det är 17 minusgrader ute, MINST!!! Mitt fönster i rummet är inte lika täppt igen som man skulle önskat, så jag ligger typ med hundra filtar över mig för att kunna överleva nätterna. Damn you window!!! För att beskriva min förtvivlan har jag lagt upp ett klipp från filmen Bring it on (hahah u gotta ♥) + en bild på hur det faktiskt ser ut här uppe hos mig.

 

Nu ska tänderna borstas rena och sen är we good to go! XOXO

 

''I SAID BRRRRR!!!!''

Lady Ape


FÖLJ GAGA PÅ TWITTER!

För alla er Lady Gaga-fans där ute finns bara ett alternativ; Följ vår älskade idol på twitter!!
http://twitter.com/ladygaga!!!!


Varför inte följa era favoritbloggare medan ni ändå är i farten? Adresserna hittar ni vid länkar på vänster sida.
Ne, nu ska jag faktiskt lägga mig eftersom i morgon ska jag iväg tidigt. Vart? Det får bli en liten överraskning till våra älskade läsare som jag ska avslöja i morgon bitti. XOXO

Lady Ape

Elin Kling dansar sig rakt in i ditt hjärta?

Så, kära läsare. Vad tycker ni om Elin Klings medverkan i Let's Dance? Cover Boy tycker Elin är otroligt charmig som person. Ni kanske undrar vad Lady Ape tycker? Fråga henne det nu när ni ändå ska tycka till om Klings medverkan. Jag hoppas ni vet att vi har en knapp längst ner i inlägget där det står KOMMENTARER. Vem ska få skriva Haus of MEs allra första kommentar? Kom igen, det kan bli du, du, du!

Cover Boy

Givenchy S/S 10

Givenchys herrkollektion inför S/S 10 går i enkel färgskala. Svart och vitt. Med klockrena inslag utav guld och röd. Mixen utav mönster blandas hejvilt, succé i Cover Boys ögon. Vi ser smala byxor, väldigt mycket vida och framför allt längre shorts (men självklart fortfarande med bra passform). Du hittar både herr- och damkollektionen HÄR, bara att klicka dig vidare, jag litar på dina datorkunskaper.

Något jag vill lyfta fram är dock deras tolkning på den gamla vanliga sneakern. Jag vill att du ser skon som ett äktenskap mellan sneakern och kängan. Givenchys Super High Top är deras kärleksbarn. Jag älskar skon och är säker på att GaGa herself skulle snöra på sig ett par om hon nu var man (Haus of Me undrar vad som hände med hysterin kring hennes underliv?). Tillbaka till skon, den lilla detaljen som att ha en öppen yta vid ankeln gör det hela ännu bättre. Givenchy, Cover Boy skulle vilja ha ett par hemskickade. Storlek 40 tack!
Cover Boy

The Days of Diana Ross

Diana Ross är nu officiellt min största idol inom tiderna (strax efter Erykah Badu & the one and only GAGA såklart)! Jag finner knappt ord för denna så vackra och inspirerande kvinna. En sann individualist!
Hon var före min tid, men jag är oerhört tacksam för att ha fått ta del av den ultimata divan som bidragit  oss med tidlösa register och sin originella stil.


Lady Ape

THE FAMILY OF HAUS SALUT U!


Graciösa, spänstiga, vackra, unika och modiga individualister, (you name it, we got it!!!) som beslutat sig för att börja blogga. Bloggandet kommer att handla om allt mellan himmel och jord (men troligtvis lär ni snart inse vart vårat största fokus och intresse ligger på). Vi är allt och lite till...

ADMIT IT
, you cant get enough of us!♥
Cover Boy

Name: Mattias A.
Alias: Cover Boy
Age: 18
Favorite saying: ''J'veux ton amour, et je veux ton revenge.''
Favorite thing in the world: Internet - ''För att det är Guds gåva till människan. Jag sitter vid internet varje dag, flera timmar! Jag älskar det. Internet är min bästa vän, typ...''
Biggest inspiration: Kärlek & Lady Gaga, what else!Lady Ape
Name: Ekanem
Alias: Lady Ape
Age: 17
Favorite saying: Unna dig rättt.. “I'd do anytyhing for me!”
Favorite thing in the world: Poesi & musik från 70-talet.
Biggest inspiration: Who els but if not LADY GAGA!!!?

RSS 2.0